El camí de l’aigua

L’itinerari “El camí de l’aigua” és el primer dels “camins de Cantallops” que se senyalitza utilitzant les noves tecnologies i parteix de la voluntat de dinamitzar l’accés a dos elements patrimonials, la font de la Tina i la del Solanà, que es troben al municipi de Cantallops, i que l’Ajuntament ens va proposar per tal de revaloritzar-los.

Amb aquest itinerari es vol oferir l’oportunitat de descobrir i explorar un territori a partir d’un dispositiu mòbil o des de casa. La característica principal de la senyalística és l’adopció del codi QR com element que connecta l’usuari amb els continguts de la visita, per tal de poder conèixer els detalls de l’itinerari in-situ. Els codis s’han situat en senyals mínimes per tal de no entorpir la visió de l’entorn i una forma que representi el recorregut.

Els punts que s’han senyalitzat són relatius a la flora i fauna, la geologia, la hidrologia, la font del Solanà i la del Clot de la Tina. En aquests s’ha volgut fomentar la observació lliure de l’entorn i per tant s’hi ha afegit un codi de colors que informa d’altres elements que es poden veure a cadascun dels llocs indicats.

La realització d’aquest itinerari ha estat possible gràcies a l’Ajuntament de Cantallops i l’Iaeden que n’ha finançat bona part amb la convocatòria Foc al Cor, destinada a ajuts per pobles afectats per l’incendi que va assolar l’Empordà l’estiu de l’any 2012.

 Descarrega't el recorregut en un clic
 
 
 
 
 
Clica l’imatge per descarregar el tríptic de la ruta
 

El camí de l’aigua és un projecte de Xarxa Paisatges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s